DC220USA

Speciaal voor Amerikaanse pickups maken wij op maat gemaakte afzetunits, de Amerikaanse pickups kenmerken zich voornamelijk door hun grotere afmetingen en in de meeste gevallen ook minder wettelijk toegelaten laadvermogen (afhankelijk van het bij import aangegeven maximale toegestane massa).

Om aan deze eisen te kunnen voldoen maken wij hiervoor geschikte afzetunits, door een afzetunit op uw Ford F150, Dodge RAM 1500 of ander type USA uitvoering pickup te plaatsen, zult u ervaren dat ook deze pickups zeer veelzijdig kunnen zijn.

Omdat Amerikaanse pickups meestal gebouwd zijn voor de zwaarste toepassingen zult u ervaren dat een lichtgewicht camper van Dutch Campers hierop een prachtige combinatie is. Tevens zijn deze veelal in dubbelcabine uitgevoerd, waardoor de DC220USA veel minder uitsteekt dan dat deze met een vloerlengte van 220cm zou doen bij een Europese dubbelcabine pickup.
Vanwege de dubbelcabine kunt u gebruik maken van een groter bed in de alkoof, namelijk een royale 180cm diep!

De indeling van een DC220USA uitvoering is praktisch gelijk aan een gewone DC220 echter is er meer ruimte in het interieur omdat de laadbak breder is dan een Europese pickup. 


Indeling interieur:


De opties zijn in alle gevallen nader te bepalen aan de hand van de wensen en het maximale laadvermogen. Op de afbeelding ziet u een volledig op maat gemaakte afzetunit met een nautisch thema.

Language