Onze Oplossingen

Onze afzetunits en campers zitten boordevol slimme en ingenieuze oplossingen:

 • Fietsenrek bij afzetunits met een achteringang, dit fietsenrek klapt naar rechts open en is licht in gebruik:
   
 • Buitendouche, een absolute aanrader in combinatie met een boiler. Deze is tevens afsluitbaar:
 • Onze schaartrappen zijn variabel qua hoogte en terrein:
 • De water en stroomaansluiting, met de stroomaansluiting kan de huishoudaccu mee worden opgeladen, deze is beveiligd met een aardlekautomaat. De wateraansluiting vult (indien aanwezig) de verswatertank:
 • In en om de camper gebruiken wij uitsluitend LED verlichting, dit garandeert een lange levensuur en is zeer energiezuinig in gebruik. Tevens zijn de interieurspotjes dimbaar en geven aangenaam warm licht:
 • Voor het monitoren van diverse systemen in de camper, zoals bijvoorbeeld de accuspanning bouwen wij diverse soorten bedieningspanelen in. Wanneer er behoefte is aan een zo nauwkeurig mogelijke indicatie van de accuspanning, percentage en aantal uur resterend kunnen wij een battery monitor inbouwen van Victron Energy:
 • Het opladen van de huishoudaccu gebeurd door middel van een Victron Energy acculader, deze is tevens te monitoren via Bluetooth op uw smartphone. Ook bouwen wij op verzoek zwaardere apparatuur in de campers, wanneer er bijvoorbeeld een zware omvormer gewenst is kan er gekozen worden voor een Multiplus van Victron. Deze kan ook de stopcontacten voorzien van stroom wanneer u alleen op de accu aangewezen bent, deze kan tevens de huishoudaccu met een hogere stroomsterkte opladen waardoor deze sneller vol is.
  Het opladen van de huishoudaccu door de auto is ook een mogelijkheid, wanneer u een EURO5 of EURO6 dieselmotor heeft dan moet er een speciale DC naar DC laadregelaar geplaatst worden. Voor lagere klasse diesel motoren voldoet een eenvoudig CYRIX relais.
 • De camperramen gebruiken wij van het topmerk Polyplastic Rotterdam, de ramen vallen op door hun slanke en moderne uitstraling. Daarnaast is de isolatiewaarde zeer hoog en dankzij ingenieuze technieken is de koudebrug nihil. Tevens zit de bolling van het acrylaatglas aan de binnenzijde waardoor er een mooie strakke finish ontstaat. Het acrylaatglas is gemaakt van Roxite® materiaal met extra UV absorbenten.
Language