MB Sprinter 4×4 Comfort Concept

Met trots introduceren wij u het Dutch Campers 4×4 Comfort Concept.
Wilt u de comfort van een normale camper maar wel net dat stapje verder om ruiger terrein te verkennen? Dan is het 4×4 Comfort Concept een aanrader voor u. Te voorzien van vele luxe opties en snufjes, wat denkt u bijvoorbeeld van een gescheiden douche/toilet? Een 160 liter koelkast met groot vriesvak? Een LED-TV met DVB-T en DVD opties? Wat u wenst kunnen wij bouwen!

Volledig in huis bouwen wij het totale half integrale casco op, dit geeft ons alle mogelijkheden om het volledig naar uw wens te maken. Wij raden hierbij een comfort luchtveringset van VB-Airsuspensions aan, hierdoor blijft rijcomfort gewaarborgd.

Er zijn verschillende opties mogelijk om het interieur van deze comfortabele camper te verwarmen, zo hebben wij bij dit model in overleg met de klant gekozen voor een Truma 4E gasgestookte boiler/heteluchtverwarming. Deze is aangesloten een LPG onderbouwtank waardoor het overal mogelijk is om uw gassysteem te vullen.

De elektrische installatie is opgebouwd met de best verkrijgbare componenten van Victron Energy, dit systeem is uitgerust met maar liefst 3 AGM Deep Cycle batterijen van 12V 135 Ah per stuk. Ook hebben wij de camper voorzien van 300 watt aan overloopbare zonnepanelen met mono kristallijne cellen.

Kan op diverse voertuigen worden gebouwd, b.v. Mercedes Sprinter, Iveco Daily etc.