Vaste camper Alkoof, half integraal of intergraal

Transit

Wat maakt een alkoof en halfintegraal camper zo comfortabel en populair? Deze campers worden vaak naar wens van de klant gefabriceerd op vrijwel elk type chassiscabine.
Eigen inbreng en ideeën zijn voor onze klanten belangrijk. Wat u elders niet vindt kan bij Dutch campers worden gerealiseerd.
De opbouw bestaat uit 40 mm XPS styrofoam polyester sandwichpaneel, die mooi omlijst is met ronde polyesterprofielen. De alkoofcamper kan uitgevoerd worden voor  2, 4 of 6 personen.

Wij bouwen op elke merk auto en chassic cabine, de auto kunt u zelf aanleveren of wij kunnen een complete aanbieding doen in combinatie met een auto naar keuze. Lelycampers leverd onderandere Fiat, opel, renault, merceders en volkswagen, maar andere merken behoren ook tot de optie.

Het alkoofbed is uitermate comfortabel met lattenbodem voor 2 personen om heerlijk in te slapen. Naast mooi meublement is er een aangename luchtverwarming, comfortabel toilet/douche-inrichting, een luxe keuken, etc.

Deze alkoof/halfintergraal-campers zijn ook casco verkrijgbaar. Ze zijn daarom erg gewild bij de doe-het-zelver. U levert de chassiscabine aan, wij bouwen de carrosserie en daarna gaat u verder met het inbouwen van úw camper. Veel persoonlijker kan het niet!